ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ & ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ

Οι παραγγελίες φεύγουν από εμάς εντός 1-2 εργάσιμων ημερών αναλόγως της διάθεσης των προιόντων. Σε περίπτωση που κάποιο προιόν εξαντληθεί εκτάκτως θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να συζητήσουμε όλες τις δυνατές επιλογές για την εκκτέλεση της παραγγελίας σας.

Δεν πραγματοποιούνται αποστολές το Σάββατο.

Κυριακές και αργίες δεν πραγματοποιούνται αποστολές / διεκπεραιώσεις και παραδόσεις παραγγελιών.

Όλες οι αποστολές γίνονται με την EΛΤΑ Courier. Ο χρόνος παράδοσης αφού φύγει από την εταιρεία μας  είναι έως 2 ημέρες στα αστικά κέντρα και έως 4 ημέρες στην περιφέρεια, τα νησία και τις δυσπρόσιτες περιοχές.

Το κόστος της αποστολής είναι 3.5  και το κόστος της αντικαταβολής είναι 1.8.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Κατά την παραλαβή του πακέτου σας, οφείλετε να ελέγξετε ότι όλα τα προϊόντα αντιστοιχούν στην παραγγελία σας. Σε περίπτωση λάθους ποσότητας ή ελαττωματικού προϊόντος, οφείλετε να μας ενημερώσετε μέσω τηλεφώνου στο (+30) 2112147506  ή συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα αλλαγής, την ίδια ή το αργότερο μέχρι την επόμενη εργάσιμη ημέρα από την παραλαβή της παραγγελίας σας. Οποιαδήποτε αίτηση διατυπωθεί εκτός αυτής της προθεσμίας δε θα μπορεί να γίνει δεκτή, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να πραγματοποιηθεί οποιαδήποτε αλλαγή προϊόντος.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ / ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Σε περίπτωση που θέλετε να αλλάξετε ένα προϊόν, έχετε την ευκαιρία να πραγματοποιήσετε την αλλαγή εντός 3 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία της παραλαβής.

Αν επιθυμείτε να αλλάξετε ένα προιόν που έχετε αγοράσει από τα είδη προσφοράς οι αλλαγές γίνονται δεκτές αποκλειστικά με είδη σε προσφορά. Σε περιόδους εκπτώσεων, οι αλλαγές πραγματοποιούνται μόνο με είδη σε έκπτωση, στην τρέχουσα τιμή τους.

Μετάβαση στο περιεχόμενο